tirsdag 10. april 2012

Litt nytt etter gammelt:-)

Har blitt en del pauser mellom hver gang det har blitt sydd og blogget her den siste tiden, men regner med at jeg i løpet av sommeren iallefall har fått litt bedre til til å gjøre noe av det jeg liker aller best.-)
Her er noe av det jeg har fått sydd, ikke alt jeg har tatt bilder av.

Babyen til T. måtte få seg nytt dyne og putetrekk, og plutselig var det mye kjekkere å leke med den, iallefall å ta dynen av og på i ett kjør;.) Stoff fra S&S.

Kjolen til dukken sydde jeg til T i fjor, men var ikke helt våken når jeg tok mål, så den passet aldri... men dukken kler den iallefall!


 Overall sydd i brun chenille fra S&S, med rosa glidelås og kantbånd. Elsker den fargekombinasjonen.-) Mønster er og fra S&S.

                                                       Søt liten rosa alv på brystet:-)

Selekjole sydd i dongeri, husker ikke helt hvor fra, men mønsteret er også her fra S&SHar aldri laget knappehull med symaskinen før, så de bør ikke studeres så inngående...., men synest knappene var så søte:-) Der er fra Stof 2000.


6 kommentarer:

 1. Her vaar det mye fint! Kjekt å være i gang igjen??

  SvarSlett
 2. Ja, veldig kjekt, men blir så altfor liten tid! Har tusen ideer og planer om hva jeg skal sy, men så var det å få gjort det innimellom alt det andre hverdagen krever da...;-) Satser på et lite syrace til sommeren:-)

  SvarSlett
 3. Så masse fint! :-) Ikke lett å få tid til alt man ønsker. Døgnet skulle helst hatt 48 timer!

  SvarSlett
 4. Så nydelege ting! :) elskar spesielt sengesettet <3 du har fått ein blog award av meg :)

  SvarSlett
 5. Så masse flott :)


  Vi har en give-away på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk søte,snille Lina, så kjekt:-) har ikke sett dette før nå, men skal gi videre når jeg får tid:-)KLem til deg!

  SvarSlett