mandag 9. juni 2014

Stongfjellet

I dag avsluttet vi pinsen med en kjempeflott tur på Stongfjellet. Denne perlen av et fjell var jeg på for første gang 11.mai i år. I dag ble det 4.gang på litt under en måned..;)Rett og slett betatt av naturen der! Vi kjørte opp i Hovden ( ikke helt frem) og parkerte ved grinden.
Det er skiltet med en bratt og en litt mindre bratt løype. Jeg liker best å gå opp den bratte,og ned igjen andre veien. Stien er fin og merket med enten merkepinner eller varder hele veien. På toppen er det en fantastisk utsikt over så å si alle fjellene på Osterøy.
I dag gikk vi litt lenger bak varden. Da kom vi til et lite vatn. Bakom der igjen er det kjempeflott utsikt til Fagerstølsvatnet, Londalen og Njåstad.
 Vi så også toppen på Dystingen i Bergsdalen. Vi hadde nydelig vær og ungene var kjempeflinke til å gå. T . synest det var stor stas når vi hørte gjøken! Eneste skåret i gleden var at vi hadde en sverm av fluer rundt hodet på store deler av turen.

               Liten pust i bakken på vei mot toppen.  
  
 
 
Byrkelandsætra.Denne ser en fra Gjerstad,og det ser rimelig bratt ut nedenfra!


Varden skues i det fjerne. Nydelig fint og avslappende å gå dette partiet.


                                      Bakom varden
 
 
                         Fagerstølsvatnet og Londalen


2 kommentarer:

 1. Så kjekt å lese. Eg skal dit ein dag. Eg er nok ikkje ein gjengangar når det gjeld fjell med mindre det er heilt spesielle opplevingar med å gå der, slik som du har med Stongfjellet. Bli med å gå en kveld. Då får eg nok opp blodpumpa du som er så sprek. Eg har mange fjell igjen på Osterøy...

  SvarSlett
 2. Look at the way my buddy Wesley Virgin's tale launches with this shocking and controversial video.

  As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "mind control" tactics that the CIA and others used to get everything they want.

  THESE are the exact same tactics lots of celebrities (especially those who "come out of nothing") and elite business people used to become rich and famous.

  You probably know that you use only 10% of your brain.

  Mostly, that's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

  Perhaps this expression has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head around seven years back, while riding an unregistered, garbage bucket of a car with a suspended driver's license and $3 in his bank account.

  "I'm so fed up with going through life payroll to payroll! When will I become successful?"

  You took part in those types of thoughts, right?

  Your own success story is going to happen. All you have to do is in YOURSELF.

  Watch Wesley Virgin's Video Now!

  SvarSlett